.
   
.

GDPR1. Scopul politicii de confidentialitate
Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim.
Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.
Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe datele furnizate in sectiunea de contact

2. Date cu caracter personal colectate
Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

date de contact, respectiv orice informatii care ne permit sa va contactam (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)
informatii de locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.)
informatii legate de plati - adresa de facturare
informatii de inregistrare sau conectare (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator)
feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul nostru despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor.

3. Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-ul nostru

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-ul nostru

4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate.

Utilizam datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:
Achizitia unor produse online de pe siteul nostru.
Site-ul nostru permite achizitionarea produselor online. Daca cumparati un produs, sau mai multe produse din catalogul nostrum online vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra personale precum ? Nume, Prenume, Adresa, Telefon, Adresa de e-mail.
Aceste informatii sunt utilizate pentru a incheia achizitia dumneavoastra si pentru a confirma comanda.
Intretinerea contului
Pentru crearea si intretinerea conturilor dumneavoastra pe site-ul nostru, inclusiv prin intermediul programelor de loialitate si recompensare asociate cu contul dumneavoastra.
Serviciul consumatorului
Pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, scrisori, telefon sau chat online.
Implicarea consumatorului
Pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator. Exemplu ? Comentariile clientilor.


5. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?
Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-ul nostru si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale sau nu veti putea efectua o comanda. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea inregistra pe site-urile noastre, deasemenea nu veti putea efectua o comanda. Daca refuzati sa furnizati numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail nu veti putea cumpara produse pe siteul nostru. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

6. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Luam toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-ul nostru.

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie,  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

7. Cum ne puteti contacta?
Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati.
Str. Principala nr. 100,
Comuna Bunesti, Sat Crit, Brasov
.
Session halted.